Известие

Collapse
No announcement yet.

ремонт на ел. стъкла ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ремонт на ел. стъкла ?

моята колица ми сервира поредната изненада - при сваляне и вдигане на стъклото на едно място спира и започва да трака(прескача), като му помогна с ръка го преминава ...явно има счупен зъб вътре в механизма . та въпроса ми е някой имал ли е подобен проблем ,и дали подлежи на ремонт ???
    Alfa GTV 1.8 TS
    Alfa 33 1,4 feeling 94г.
    Alfa 6 2,5 TD - в спомените само

Първоначално публикувано от hammar Покажи съобщение
    моята колица ми сервира поредната изненада - при сваляне и вдигане на стъклото на едно място спира и започва да трака(прескача), като му помогна с ръка го преминава ...явно има счупен зъб вътре в механизма . та въпроса ми е някой имал ли е подобен проблем ,и дали подлежи на ремонт ???
    А какъв е смисълът да се ремонтира, при условие, че вече се намират оборудвани врати за по 30-40лв ?
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

не се намират

Comment

Първоначално публикувано от alex331700 Покажи съобщение
        не се намират
        Не си търсил или поне не където трябва.Питай старите кучета все има на какво да те светнат след като се върнат от феста.

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Първоначално публикувано от hammar Покажи съобщение
          мога да те уредя каква ти трябва.лява или дясна
          вече без Алфа,но да видим до кога!

Comment

az imam su6tiq problem sus stukloto i sa mi kazvali 4e zubite sa se izhabili i az si tursq ili nova ma6inka ili nova vrata za predpo4itane e novata ma6inka za6toto novata vrata 6te rqbva da se preboqdisva moje bi

Comment

Първоначално публикувано от zlati Покажи съобщение
              az imam su6tiq problem sus stukloto i sa mi kazvali 4e zubite sa se izhabili i az si tursq ili nova ma6inka ili nova vrata za predpo4itane e novata ma6inka za6toto novata vrata 6te rqbva da se preboqdisva moje bi
              Абсолючтно точно, имам го същоят проблем на 45-цата с тракането, и разбира се на шофьорската врата. Вземи си само машинка и толкоз, аз ще си взема на старо.
              145 1.7 16V Boxer

Comment

Първоначално публикувано от zlati Покажи съобщение
                Имам такава работеща, проблема е кой да я свали!
                Колега, първо добре дошъл във Форума ни!
                Второ, попрочети правилата.
                От това не го е заболяло зъб никого!
                Имаме си много хубава азбука и е престъпление да я погазваме.
                Ако имаш проблем с писането, обади се на първия, който видиш, че е на линия и ще ти помогнем.
                На лично или на скайп, няма значение.
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                X